Milka kakao namaz sa lješnjakom 350g

Milka kakao namaz sa lješnjakom 350g

Započnite dan na najnježniji način – uz Milka kakao namaz sa lješnjakom. Uz Milka kremasti namaz sa kakaom i lješnjacima svako jutro postaje trenutak zadovoljstva. Bez obzira na to kako najviše volite jesti Milka krem, da li kao namaz na kriški kruha, kao slatko punjenje palačinki, dodatak kolačima i tortama, ili jednostavno „na žličicu“, neodoljiv kakao namaz sa nježnom aromom lješnjaka će vam uljepšati dan.

AUFBEWAHRUNGS-, PRODUKT- UND WARNHINWEISE

Preporuka za skladištenje :
Za optimalan ukus i teksturu Milka krem sa lješnjakom treba čuvati na suhom i zatvorenom mjestu koje je zaštićeno od toplote i direktne sunčeve svjetlosti. Za skladištenje se preporučuje sobna temperatura između 15 i 20°C.


Obavještenje o proizvodu:
Skladištenje na višim temperaturama (> 20°C) ili pod većim temperaturnim promenama može prouzrokovati stvaranje masnog sloja na površini proizvoda. Međutim, to nema utecaja na kvalitet i upotrebu proizvoda. Ukoliko do toga dođe, preporučujemo da proizvod dobro promešate prije upotrebe.

Ako se proizvod skladišti pod čestim temperaturnim promjenama, na površini proizvoda mogu se formirati i bijeli (masni) kristali, bez utecaja na kvalitet i jestivost proizvoda. Proizvod se može konzumirati bez oklevanja.

  Milka i Oreo

  IDI NA PROIZVODE
  Milka chocolate

  Priča o mlijeku i kakau

  ČITAJ DALJE

  Saznaj više o Milki

  NOVOSTI